RESTAURANT

HASSOTEL VERRASSEND CULINAIR

Chefkok Frank Treunen en zijn team serveren een klassiek, vernieuwende keuken
die u zeker zal prikkelen.

In het vernieuwde interieur kan u genieten van lichte gerechten, puur op smaak gebracht. De bediening is vlot & persoonlijk.

Op Frank zijn palmares staan: Scholteshof, JER, Het Kookpunt. In 2008 is hij uitgeroepen tot ‘Jonge Topchef Gault Millau’.

 

ONTBIJT, BRUNCH, DAGMENU, BUSINESSMENU, HASSOTELMENU, JENEVERMENU,
AANGEPAST DRANKENPAKKET…

 

Keuken elke dag open van 10u tot 22u

Reserveren
info@hassotel.be
T: 011 23 06 55

ONTBIJT 
elke dag van 07.00u en 10.30u
Assortiment broodjes ● ontbijtgranen ● yoghurt ● vers fruit ● charcuterie & kazen ● zoet beleg ● Koude tomaten & komkommer ● Mozzarella ● Gerookte Zalm ● Engelse worstjes ● spek-en eibereidingen ● Blini’s ● muffins

16,00 euro/PERS.

LAZY SUNDAY BRUNCH enkel voor groepen vanaf 35 pers of op feestdagen (zie data beneden)

Ontvangst met een glaasje Prosecco

ONTBIJTBUFFET
:
Assortiment broodjes ● ontbijtgranen ● yoghurt ● vers fruit ● charcuterie & kazen ● zoet beleg ● Koude tomaten & komkommer ● Mozzarella ● Gerookte Zalm ● Engelse worstjes ● spek-en eibereidingen ● Blini’s ● Muffens

● ● ●

Koude Voorgerechten & Salades

● ● ●

Soep

● ● ●

Warme Hoofdgerechten (2 vleesgerechten, 1 visgerecht & 2 pasta’s) ● Aardappelgerechten & Seizoensgroenten

● ● ●

Dessertbuffet om 14u00

* Inclusief dranken van 11u tot 15u00 *

fruitsap, koffie, thee, warme chocolademelk, wijnen , waters, bier& frisdranken

 

DATA BRUNCH
:
Nieuwjaar 01.01.14 ● Pasen 20.04.14 ● Moederdag 11.05.14 ● Vaderdag 08.06.14 ● Kerstmis 25.12.14

52,00 euro/PERS.

DAGMENU enkel tussen 12h00 en 15h00
Soep ● Hoofdgerecht ● Dessert

18,00 euro/PERS.

BUSINESSMENU 32,00 euro/PERS.
Voorgerecht ● Hoofdgerecht ● Dessert

HASSOTELMENU 40,00 euro/PERS.
Soep ● Tussengerecht ● Sorbet ● Hoofdgerecht ● Dessert

JENEVERMENU 28,00 €/ 32,00€/ 39,00€/PERS.
Kort Gebakken coquilles · Jenever-Hazelnootmayonaise · 
Ramanas zoet/zuur
****
Hasselts Erwtensoepje · Broodcroutons · Crumble van Spek
****
Kalfsentrecôte · Crème van Pompoen · Jus van Heidebitt
****
Chocoladecake · Speculaasijs · Losgeklopte Room met Bloedappelsien-jenever

MENU – 4 gangen // 39,00€/pers.
MENU – 3 gangen (+ voorgerecht) // 32,00€/pers.
MENU – 3 gangen (+ soep) // 28,00€/pers.

AANGEPAST DRANKENPAKKET* 18,00 euro/PERS.
(1 aperitief, wijnen, bieren, waters, Frisdranken (cola, fanta, sprite) 
tijdens de maaltijd en 1 koffie achteraf)

*alle dranken voor het aperitief en na de koffie worden aangeboden aan het reguliere tarief.
Geef gerust een seintje indien u meer menuvoorstellen wenst.

 

BREAKFAST I LUNCH I DINNER I BRUNCH I RECEPTIE I PARTYFOOD